Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

APALUCHA č.12 - Dvůr Hamr - 19.9.-22.9.2019

24. 9. 2019

Po 5. letech jsme se s Apaluchou vrátili na úžasný Dvůr Hamr, který se nachází nedaleko Třeboně u obce Lužnice.

Jelikož letos vycházel státní svátek na sobotu, tak jsme termín posunuli o týden dříve a v pátek si vzali dovču, abychom si to pořádně užili!!

V pátek jsme vyrazili na kolo směr Třeboň (se zastávkou v Pergole), kde jsme v pivovaře poobědvali a následně krásnou krajinou přes Novou řeku a Stříbřec (s nucenou zastávkou u E. Destinové) zpět přes Mláku na základnu. Počasí bylo nádherné a na tachometru se objevilo 40 km.

V sobotu opět kolo akorát jsme zvolili severní směr Novosedly a Jemčninu odtud nádhernou cestou na překrásné místo které se jmenuje Evženovo údolí, kde se nachází restaurace s penzionem Pecák. Tam jsme dali obídek a ocenili přitom velmi příjemnou obsluhu. Poté jsme pokračovali opět nádhernou cestou směr Karštejn, Vršková, Klec a domů. Celkem 30 km. Trošičku jsme to zkrátili, protože nás večer čekal orientační závod a také bojovka, kterou vymyslely Lucka s Kájou :-)

V neděli pak každý individuálně :-)

Počasí bylo po celou dobu neuvěřitelné (ač večer a ráno bylo mrazivo). Ubytování a zázemí parádní, za což děkujeme rodině Kotrbů!!

Dětem se nechtělo odjíždět a to je pro nás ta největší odměna (nám se ostatně také nechtělo).

Sestava 8 + 11 : Petr + Matěj / David + Kája a Štěpán / Venda + Tomík a Lukášek / Péťulda + Vojta a Áďa / Hozin + Mikulda / Petr V. + Lucka  /  Radek s Onďou a Kubou / Martin sám a v sobotu večer dorazil i Míra s karavanem :-)

FOTKY RAJČE ZDE

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář