Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

6.6.2010 - mapa a stojan na kola

6. 6. 2010
Protože milujeme cyklistiku - přidáváme zatím poslední kousek - mapu a jako bonus krásný stojan na kola. No řekněte, není to nádhera?!
 

Náhledy fotografií ze složky 6.6.2010 - mapa, stojan na kola

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mapa a srub

(Bohuš, 30. 8. 2011 14:03)

Vážení přátelé,

velmi užitečné, a poslouchejte proč: V Ne 28. 8. jsme s kamarádem na naší cyklotrase dotlačili kola od Sázavy nahoru na Hřebena, ještě udýchaní se fotíme u nového rozcestníku a od grilu vedle srubu se ozvalo pozvání na grilovaný karbenátek a pivo, které "tam zbyly potom, co se po sobotním dešti rozutekli účastníci nohejbalového turnaje". Nedalo se odmítnout. A protože Plzeń 12 byla skutečně pořádně vychlazená, a trvalo mi dlouho než jsem si ho ohřál v dlaních, tak jsme se s šéfkuchařem "propovídali" ještě na vynikající grilovaný steak. Úhrada v Kč byla odmítnuta, tak alespoň tímto děkujeme za záchranu života ale především za pohlazení na duši, že něco takového ještě existuje. Přeji aktérům i za kamaráda ještě hodně společných akcí jako byl tento nohejbalový turnaj, a lepší počasí než letos, přestože tím riskujeme, že na náhodné kolemjedoucí už nic nezbude.
Rád bych připojil pár společných fotek, pošlete mi nějakou adresu, kam bych je mohl poslat, prosím na: zlamalbo@seznam.cz? Nebo způsob jak fotky připojit do fotoalba zde.
Zdravím
Bohuš

mapa a stojan na kola

(Martina, 23. 6. 2010 12:43)

Je to velká krása. Musím nás moc pochválit.

mapa a stojan na kola

(Pavlína, 15. 6. 2010 13:32)

Je to super, mapa má myslím u turistů a cyklistů úspěch - hodně lidí se tam zastavuje!!! Natřít - určitě jenom na to najít čas... :-(

mapa

(David, 8. 6. 2010 16:46)

Vypadá to docela dobře, jen musíme doplnit příčné hranoly a co nejdříve natřít.
Zdar