Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Čarodějnice 2008

30. 4. 2008

Protože máme rádi tradice a jakoukoliv příležitost k popovídání si v našem, téměř rodinném kruhu osadním, nemohli jsme ani letos se nesejít při příležitosti sletu čarodějnic v našem kraji.

Protože máme některé naše čarodějky raději než jiné, rozhodli jsme se upálit pouze část z nich a i těm dát ještě příležitost zmizet do oddáleného termínu 2.5. Nový termín nebyl vybrán zcela náhodně, ale z čista praktických důvodů. Tradičně jsme se totiž 1.5. účastnili cyklistického závodu (viz. PowerBar MTB Posázavím 2008) a tak jsme večer před tím nechtěli nijak ponocovat a po super výkonech všech našich zúčastněných závodníků již nebylo dosti sil na pálení v den závodu.

Obrazek

Samotný večer 2.5. proběhl v celkem klidné atmosféře, nebýt místního šamana Peťulky, který svými pyrotechnickými kousky, sklízel jeden potlesk za druhým. Bohužel nezústalo pouze u potlesku. Několika parádními kousky vzbudil místní fenku Besinu, která se již postarala o to, aby dospělí i děti náhodou nezaspali tento velký okamžik. To se však nelíbilo místním matkám a tak byla tato famózní produkce předčasně ukončena.

Na to, koho jsme se nakonec rozhodli upálit a kdo dostal další šanci, se můžete podívat v naší fotogalerii.

 

Náhledy fotografií ze složky Čarodějnice 2008