Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

1. vyjížďka v roce 2009 s vozíčky

2. 3. 2009
V sobotu 28.2. jsme trochu neplánovaně vyrazili s vozíčky na vyjížďku. Vedoucí borci naší (ne)malé skupiny ovšem ihned zamířili první možnou cestou ke Zdeničce - samozřejmně :-) Naneštěstí pro většinu měla Zdenička zavřeno :-( a tak jsme rychle vymysleli náhradní řešení, k čemuž nás povzbudila Katka slovy "zkusme to!!!" Po poradě s domordcem ve filcákách jsme se vydali po nejisté cestě-necestě ze Sulic do Psár. Cesta připomínala spíše jarní potok, ale my jsme se nezalekli a tuto nesnadnou překážku jsme i s vozíčky zdárně překonali!
V Psárech se k našemu nemalému údivu konal Masopust se vším všudy - masky, průvod, hudba, občerstvení :-) My jsme se však do průvodu nepřidali a zastavili jsme se na obědě v místním restaurantu, kde se k naší radosti (hlavně dětí) vystřídal postupně i celý Masopustní průvod.
Poté naše výprava pokračovala do Záhořan, kde jsme se setkali s několika členy Záhořanské kliky od kterých jsme obdrželi DVD ze závodu. Nutno podotknout, že Peťulka krátce před Záhořany utrpěl ztrátu duše. Po doplnění životadárných tekutin nabrala většina směr Hřebena to hlavně kvůli dětem. Statečnější zůstali reprezentovat, což se jim určitě povedlo!
Ovšem ani rodiče při cestě domů nezaháleli a ještě se zastavili zkontrolovat kvalitu pohostinství u Valešů, která je stále stejná (čaj pouze ovocný a to se s rumem fakt nedá):-)))
Na to, že tato akce nebyla původně plánována to dopadlo na výbornou!

Sportu zdar, cyklistice zvlášť!!!

Zúčastnění cyklisti: Petr, Matěj, David, Katka, Kája, Mirek, Pavlína, Míša, Peťulka a Vašek
 

Náhledy fotografií ze složky 1. vyjížďka roku 2009 s vozíčky