Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Transbrody 2012

5. 10. 2012

Letos jsme se díky obětavosti dalších Hřebeňáků, kteří zajišťovali trať, mohli s Mirkem zúčastnit závodu Transbrody 2012, který pořádá spřátelené sdružení Zahořanská Klika.

Jelikož jsme se letos celkem často vypravili na kolo, měli jsem docela slušně najeto a vypadalo to nadějně, byli jsme rádi, že se můžeme závodu zúčastnit. Přesto jsem se držela zpátky a nakonec jsem se přihlásila pouze na trať 25km. Mirek se statečně přihlásil na trať 50 km (nejspíš toho při prvních křečích hořce litoval).

Nicméně závod začal standardně do prudkého výjezdu ve kterém ubyla pěkná dávka sil (alespoň mě), potom různé zatáčky a kopečky a sjezdíky a zase zatáčky, kopečky... Zkrátka občas jsem pořádně ani nevěděla, kde to vlastně jsem :-( a to jsem si myslela, že mám orientační smysl... Když jsem konečně přejela silnici linoucí se Jílovským lesem říkala jsem si, že mi to trvalo celou věčnost a byla to pravda, jelikož Petrovem jsem přojížděla zhruba hodinu po startu. Naštěstí od této chvíle jsem věděla přesně co mě čeká, rychle objet Ďábel, zpět ke kontíkům a dolů k Zahořanskému potoku. Musím podotknout krásným sjezdíkem, bikeři vědí, kde mě dokonce brzdila skupinka chlapů!!! No byli to asi nějaký výletníci, jelikož to brali po lávce :-o Já to pěkně prolítla brodem a hurá Zahořanským údolím čelit další vodě a nastrahám tohoto opravdu krásného závodu. Po rozdělení se dlouhé a krátké trati v Zahořanech jsem už na nic nečekala a začala jsem šlapat co mi síly stačily. Poslední výjezd do kopce po poli (kde byl teda neskutečnej pařák) a hurá zpět do Libře. Tam už jen projet mezi zahrádkama  kolem rybníčka do cíle.

Tam už na mě čekal náš realizační tým ve složení Zdena, Míša a Markétka :-) který pořídil první fotku po dojezdu (je opravdu moooc pěkná, viz.fotky).

Mirek dorazil zhruba po dalších dvou hodinách po mě a vypadal že snad ani z kola nebude moct sesednout. Údajně ho chytly zhruba na 30km křeče. Já si ale myslím, že se tajně zastavil na polívku, kterou měl pro letošek zakázanou :-) a možná si dal i Zelenou na dych, takže chytnul trochu zpoždění... :-o

Rozhodně jsme rádi, že jsme se mohli letos zúčastnit (o reprezentaci Hřeben bohužel nemůže být moc řeč - třeba příště) a pokud bude nějaké příště slibuju, že už dám konečně tu 50!!! :-)

Pavlína

 

 

Náhledy fotografií ze složky Transbrody 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hřebena

(David, 17. 10. 2012 10:55)

Ahoj,
tak příště lépe Míro, Pavlína super.

Díky,

(Petr, 9. 10. 2012 14:52)

za pěkný článek a vzornou reprezentaci!